Di tot. Za telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.30 en Zo en Ma gesloten. Bezichtiging op afspraak.

Wij zijn een allround autobedrijf met in- en verkoop van personenauto’s. Doordat wij RDW erkend zijn, Kunnen we u gekochte auto op uw naam zetten en de door ingeruilde auto direct vrijwaren. Auto’s worden bij ons voor de vraagprijs voorzien van een nieuwe APK en onderhoudsbeurt. Voor de detailing van de auto werken wij samen met www.Gjbshine-design.nl  Wij rekenen geen afleverkosten.


Kwaliteit, duidelijke afspraken en personlijke benadering met de klant hebben we hoog in het vaandel staan.


Met 15 jaar werkervaring als eerste monteur en APK keurmeester kan WVO Auto’s een ruim pakket van diverse diensten aanbieden. Denk hierbij aan APK keuring, onderhoud, banden en pechdienst.

Ons bezoekadres is AUSTRALIËWEG 22 i 4561 PD HULST !!

 

 

WVO Auto's (Kamer van Koophandel: 683348180000), hierna te noemen WVO, verleent u hierbij toegang tot http://wvoautos.nl/ ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. WVO behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

WVO spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van WVO.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met WVO.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan WVO nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij WVO en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van WVO, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRechtdisclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

Wij, Jacqueline en Wilbert van WVO auto’s, heten u van harte welkom in ons autobedrijf.
Sinds maart 2017 zijn we de enthousiaste eigenaren van WVO auto’s. Wat als een hobby begon, groeide uit tot een professioneel autobedrijf.
We zijn gestart vanuit een passie voor de autobranche. Met jarenlange verkoopervaring, kennis in de autotechniek en ervaring als keurmeester staan we garant voor een uitgebreide service: of u nu op zoek bent naar een kwaliteitsoccasion in een toegankelijke prijsklasse, uw auto wilt uitbreiden met een accessoire of APK nodig heeft, wij bieden een uitgebreid pakket van diensten aan!
Vanwege de snelle groei van klanten hebben we het pand in Axel ingeruild voor een ruimer pand in Hulst aan de Australiëweg 22i en volledig getransformeerd tot een naar de huidige maatstaven professioneel autobedrijf waar wij nog beter tegemoet kunnen komen aan uw wensen. Maak kennis met onze mooie showroom en ruim opgezette inkom met gesprekstafel. Uiteraard staan wij voor u klaar om uw autowensen te realiseren.


Scherpe prijzen

Auto’s worden bij ons altijd voorzien met nieuwe apk en onderhoudsbeurt. Ook rekenen wij geen afleverkosten. De auto’s worden zo geprijsd dat alles is inbegrepen.

Grote selectie

Staat de auto die u zoekt er niet tussen neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de auto die u op het oog heeft.

Goede service

Wij doen er alles aan om een goede auto voor u af te leveren.